• اسلاید ۳
  • اسلاید 1
  • اسلاید ۴
  • اسلاید 2
لوگو مشتریان
لیست خبر و اطلاعیه ها
درباره ما

شركت سامان گستران صانع «سهامي خاص» از سال 1388 با به ثبت رسيدن شركت در سازمان ثبت شركت ها به شماره ثبت رسمي27679  و سپس با اخذ جواز تأسيس واحد فنّي ومهندسي از وزارت صنايع به شماره105/ 9031   درزمينه هاي اخذ گواهینامه های معتبر سیستم های مدیریتی و محصول، آموزش و تحقيق  طـــي برنامه ريزي هاي انجام يافته و با جذب نيروهاي كارا و تحصيل كرده شروع به فعاليت كرده است.

شركت سامان گستران صانع به دنبال افزايش سهم بازار و  ارتقاي سيستم داخلي شركت پس از طراحی، استقرار و اجرای موفقیت سیستم مدیرت کیفیت موفق به دريافت گواهينامه این استاندارد ISO9001:2008 گرديده و در سال 1396 موفق به انتقال این سیستم از ویرایش 2008 به ویرایش جدید یعنی ویرایش 2015 شده است.

شرکت سامان گستران صانع در سال 1390 پس از دو سال فعالیت موفّق به اخذ صلاحیت حضور در پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی، شهرستان تبریز را دریافت و با عنایت پروردگار از سال 1390 در پارک علم و فناوری مستقر می باشد و در ادامه روند تفکّر سیستمی خود اخذ تاييديه هاي لازم با فعاليت هاي شركت را نيز در سرلوحه اقدامات بعدي قرار داده است که اهم آنها اخذ پروانه فنّی و مهندسی از سازمان صنایع و معادن، عضويت در انجمن مشاوران مديريت ايران، انجمن صنفي مشاوران، وانجمن صنفي رايانه اي و... می باشد. اعتبار و شهرت اين شركت خصوصاً در منطقه حاصل تلاش ها، روش كار و خط مشي حاكم بر شركت مي باشد. 

خدمات ارائه شده
سؤالات متداول

1- برای پیاده سازی استاندارد ISO 9001 و دریافت گواهینامه آن چه کار بابد کرد؟

در صورتی که سازمان خواسته باشد از خدمات مشاور استفاده نماید، لازم است بعنوان اولین گام یک مشاور ذیصلاح را ارزیابی و انتخاب نماید. پس از انتخاب مشاور ذیصلاح سازمان قراردادی را با وی منعقد می نماید و پیرو قرارداد منعقد شده مشاور برنامه ریزی برای انجام مراحل زیر را در دستور کار قرار می دهد. یادآوری می گردد فعالیت های تعیین شده از جمله خدماتی است که مشاور سیستم مدی
1-1- ارزیابی وضعیت موجود،
1-2- طراحی و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت،
1-3- بازنگری ، تایید و تصویب مستندات طراحی شده،
1-4- نظارت بر اجرای مستندات تصویب شده،
1-5- بازنگری و به روز آوری مستندات،
1-6- برنامه ریزی و انجام ممیزی داخلی،
1-7- رسیدگی به عدم انطباق های مشاهده شده در ممیزی داخلی و اجرای اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه مناسب،
1-8- ارزیابی و انتخاب شرکت گواهی دهنده(ممیز خارجی)،
1-9- پیش ممیزی(درصورت نیاز) وانجام اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه مناسب،
1-10- ممیزی نهایی، ثبت سیستم مدیریت کیفیت تایید شده و دریافت گواهینامه.

2- پیاده سازی سیستم های مدیریتی و دریافت گواهینامه های مربوطه چه مدت طول خواهد کشید؟

حداقل شش ماه مدت زمان لازم برای  طراحی، مستندسازی، استقرار سیستم، ممیزی و دریافت گواهینامه در سازمان های درخواست کننده برای پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت است. اما ذکر این نکته بسیار ضروری است که طول این مدت زمان در هر سازمان به عوامل گوناگونی بستگی دارد، که مهمترین آنها به شرح زیر بیان شده اند لیکن به آنها محدود نمی گردد:
2-1- اندازه سازمان،
2-2- تنوع محصولات و یا خدمات،
2-3- میزان حمایت مدیرارشد سازمان،
2-4- نحوه همکاری کارکنان د رتمامی سطوح سازمان،
2-5- پیچیدگی فرآیندهای سازمان،
2-6- دولتی یا خصوصی بودن سازمان،

3- هزینه دریافت گواهینامه چه مقدار است؟

سرفصل هزینه های مرتبط با طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت و دریافت گواهینامه ایزو عبارتند از:
3-1- ارایه خدمات مشاوره
3-2- انجام کالیبراسیون تجهیزات پایش و اندازه گیری
3-3- آموزش های مرتبط با سیستم مدیریت کیفیت به کارکنان در تمامی سطوح سازمان
3-4- ممیزی خارجی برای ثبت سیستم مدیریت کیفیت  و دریافت گواهینامه.
هزینه تمامی سرفصل های برشمرده به همان عواملی که در پاسخ پرسش قبلی اشاره شد بستگی دارد و معمولا هزینه دقیق پس از کسب اطلاعات لازم سازمان و بررسی وضعیت موجود تعیین می‏گردد.

4- با توجه به اینکه دربعضی از سازمان های ایرانی، گواهینامه های ایزو بجای مستندسازی بیشتر سند سازی می شود و پیاده سازی این استانداردها به شیوه درست صورت نمی گیرد، گذشته از مقوله رقابت، چه لزومی دارد سازمان های ایرانی اقدام به کسب گواهینامه ها نموده و تلاش برای حفظ آن نمایند ؟

در برخی موارد همین گونه است  و بجای مستندسازی، سندسازی صورت می گیرد. البته گواهینامه ایزو برای رقابت هم خیلی  مناسب نیست، چرا که این گواهینامه  در داخل کشور از اعتبار مناسبی برخوردار نیست و در خارج کشور هم که جزو استانداردهای مدیریتی سطح پایین محسوب می گردد. اما در این خصوص نکاتی وجود دارد که نمی توان آنها را از نظر دور داشت. اجازه دهید با ذکر یک  مثال این نکات را بیشتر توضیح دهیم. اگر قرار باشد برای پیشبرد کارهایتان از نرم افزارهای کامپیوتری استفاده کنید آیا نباید کار با این نرم افزارها را یاد داشته باشید و بیشتر از آن، در کاربا این نرم افزارها از مهارت کافی برخوردار باشید؟
حال فرض کنید شما تصمیم دارید سازمان خودتان را اداره کنید. اولین و مهمترین پرسشی که مطرح می گردد این است که شما چگونه این کار را انجام خواهید داد؟ آیا شما به مهارت های لازم مدیریتی نیازی نخواهید داشت و تنها بر مبنای آنکه دانش فنی لازم کسب و کار خود را دارید قادر خواهید بود سازمان را اداره کنید؟
استانداردهای ایزو  یک راهنمای خوب برای مدیریت تمام قسمت های تاثیر گذار بر کیفیت و... در یک سازمان است و برای مدیرانی که از آموزش های کافی مدیریتی بهره  نبرده‏‏ان دنیازمندی‏هایی را مطرح می نماید. بنابراین بدون توجه به دریافت گواهینامه این استاندارد برای رقابت یا هر هدف دیگر اقتصادی، مناسب است که مدیران سازمان های مختلف تولیدی و خدماتی از نیازمندی های مطرح شده در این استاندارد برای افزایش دانش و مهارت های مدیریتی خود بهره ببرند.

5- مزایای پیاده سازی استاندارد ISO 9001 در سازمان چیست؟

فرض کنید قرار است سازمان خود را به گونه ای سیستماتیک اداره کنید. از کجا شروع خواهید کرد ؟ چه الزاماتی را مد نظر قرار خواهید داد؟ تنها از علم و تجربه خودتان استفاده خواهید کرد و یا با نظر مدیران و کارکنان سازمان نسبت به پیشبرد کارها اقدام خواهید کرد؟وقتی با اختلاف نظری مواجه می شویدچگونه به حل و فصل آن می پردازید و چه استانداردی را مورد قضاوت قرار خواهید داد؟
اگر چه مدیران سازمان های مختلف برای اداره سازمان خود بسته به شرایط موجود و فرهنگ سازمانی حاکم بر آن، نحوه مدیریت خود را انتخاب می کنندلیکن در بسیاری از موارد  مدیران می‏توانند استانداردهایی را مورد استفاده قرار دهند و استاندارد ISO 9001 شاید یکی از مناسب ترین این استانداردها برای مدیریت عمومی سازمان باشد. علاوه بر استانداردسازی سیستم مدیریت سازمان بخصوص در رابطه با کیفیت ، مزایای دیگری به طور مستقیم و غیر مستقیم از پیاده سازی این استاندارد بدست می آید که در اینجا به مهمترین آنها اشاره شده است:

  • اطمینان بخشی به مشتریان از اینکه سازمان به نیازها و انتظارات آنها توجه داشته و رسیدگی به شکایات و جلب رضایت مشتریان را بعنوان یک الزام دنبال می نماید.
  • الزام سازمان به بهبود مستمر
  • مستندسازی گردش کارفرآیندها و ایجاد امکان برای مطالعه و بهبود این فرآیندها